Praktijk voor Hypnotherapie, Gedragstherapie en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

Over Petra

In 1993 ben ik afgestudeerd als drs. Sociale Geografie met als specialisatie Stadsgeografie. Tijdens mijn studietijd heb ik op hoog niveau atletiek bedreven met als specialisatie de 400 meter. Na mijn studietijd ben ik werkzaam geweest in de wereld van bouwen en wonen. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik regelmatig betrokken geweest bij het begeleiden als ook het uitvoeren van projecten.

In 1999 raakte ik geinteresseerd in Hypnotherapie, Gedragstherapie en Neuro Linguistisch Programmeren. Na een 4-jarige opleiding Hypnotherapie, Gedragstherapie en NLP bij de Stichting Hypno-, Gedrag en Verbaaltherapie, heb ik mij ontwikkeld tot Hypnotherapeut, Gedragstherapeut en NLP- Practitioner.

Ik heb een aantal jaren onderzoek gedaan en nieuwe technieken ontwikkeld in samenwerking met Henk Hoenderdos. In 2008 heb ik mijn eigen praktijk voor Hypnotherapie, Gedragstherapie en NLP opgestart.

In 2015 heb ik met succes Medische Basiskennis afgerond en in 2016 Psychologische Basiskennis. Dit betekent dat ik aan de eisen (CPION) van de zorgverzekeraar voldoe.